Açıklama

Tüm Resimler Alıntıdır.. Ancak Tatlar Değil :)

Translate

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Raffaellolu Mereng Nasıl Yapılır?

Herkese Merhaba.. Umarım herşey yolunda gidiyordur. Eğer gitmeyen birşeyler varsa 1 dk gözlerinizi kapatın derin bir nefes alın ve düşünün. 5 yıl önce de canınızı sıkan şey hala sizi bunaltıyor mu? Hayır mı? O zaman merak etmeyin bu de geçecektir :)

Mereng nasıl yapılır daha önceki yazımda paylaşmıştım. Buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi içine bir kaç parça şey ekleyerek yeni bir tat ortaya çıkarmak ister misiniz? O zaman tarife geçelim. :)




Malzemeler
-Hali Hazırda Yaptığınız Mereng
-Bir Kutu Raffaello
-Biraz Kırılmış İç Ceviz
-Biraz Hindistan Cevizi

Yapılışı
Tüm Malzemeleri karışıtıp hafifçe bir spatula yardımı ile merengin içine yedirin. Daha sonrasında dondurma kaşığı ile tepsinize dizin ve 125 derecede 1 saat boyunca pişirin. Ardından yarım saat sıcak fırının içinde bekletin. Bir Raffaello hastası olarak bayıldığım bir tarif.. Afiyet olsun :)




Şimdi dilerseniz birlikte İtalya ezgilerine kulak verelim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder